növényrendelés  


* * * T R Ó P U S I K E R T - E G Z Ó T A K E R T * * *

növényendelés meneteTisztelt Növénykedvelő!


Webáruházat-webshopot nem üzemeltetünk, mivel növényféleségenként csupán néhány darabos készlettel rendelkezünk, elsősorban hobbi növénygyűjteményként működünk.

* * *

Rendelését elsősorban email útján adhatja le a rendelni kívánt növényféleség méret és darabszámának feltüntetésével.
A szállítási és számlázási cím közlése mellett a futárcégek részére az értesítéshez email cím és telefonszám megadása is szükséges, kérjük ne felejtse el közölni.
Rendelésének teljesíthetőségét, továbbá a szállítás körülbelüli időpontját és várható költségét minden esetben visszaigazoljuk!

* * *

Kicsiny családi vállakozásként működünk, így rendelés esetén számla kerül kiállításra, amely tartalmazza a postázási költséget is.

* * *

A növényeket postai utánvétes csomagként (kb. 180 cm magasságig) futárral házhoz szállítva tudjuk küldeni, ezért előre (előzetes egyeztetés nélkül) pénzt ne utaljon. Nagyobb méretű példányok esetén igény szerint esetleg tudunk fuvarozót ajánlani, szervezni.

* * *


Az árváltozás jogát fenntartjuk! Pl. friss import, egyedi, idősebb vagy virágzó, termő példányok árai jelentősen eltérhetnek a listaártól. Eltérő ár esetén, vásárlási szándék esetén, előzetesen tájékoztatjuk.

* * *

Növénygyűjteményünkben Kecskeméten, korlátozott számban, szívesen fogadunk vásárlási céllal érkező látogatókat. Többnyire hétköznap esténként 17.30 órától illetve hétvégén vagyunk elérhetőek, de érkezése előtt telefonon vagy email útján egyeztessünk, hogy biztosan itthon tartózkodjunk.
A fagytűrő növények egész évben illetve május végétől az őszi fagyokig az érzékenyebb trópusiak is kint vannak a kertben, megtekinthetők. A téli időszakban -a telelőhelyek áttekinthetetlen zsúfoltsága illetve más helyszíne miatt- a megtekintés lehetősége korlátozott.

* * *

Főállás és család mellett, ezres nagyságrendű növénygyűjteményt gondozva, hobbiként kertészkedve, továbbá a folyamatos telefonos és email érdeklődés miatt, szabadidő hiányában, szaktanácsadást és látogatóvezetést már csak a nálunk vásárolt növények esetében tudunk vállalni.
Egyéb esetekben megkezdett óránként 5000 Ft óradíj kerül felszámításra.
Nem vásárló látogatókat időhiány miatt, csak előre egyeztetett időpontban, 5000 Ft óradíj ellenében időnként tudunk fogadni.

* * *

Kb. 300 féle egzotikus növényritkasággal rendelkezünk, ezek között igen sok fagytűrő növénnyel.

* * *

Kérem, tekintse meg további egzotikus növénykínálatunkat is: www.tropusikert.hu

* * *

Az aktuális növényárlista elérhetősége: http://www.tropusikert.hu/arlista/novarlista/novarlista.html
Az aktuális letölthető növényárlista elérhetősége: http://www.tropusikert.hu/arlista/novarlista.pdf

* * *

Jómagam kertész- és kertépítő mérnök vagyok, nem "tipikus" kertészet vagyunk, a növényeket 35 éve hobbigyűjtőként, elsősorban kedvtelésből tartjuk. Néhány példányunk van fajtánként és többnyire nem elérhető valamennyi méret illetve folyamatos rendelkezésre állás sincs, bár az utóbbi időben -az igényre reagálva- igyekszünk importból készletet tartani.

* * *

Megértését köszönjük!

* * *

Terjedelmi okokból a weboldalon nincs lehetőség bővebb tájékoztatásra, de konkrétabb érdeklődés esetén email címre részletesebb ismertetőt és fotókat is tudunk küldeni a növénygyűjteményről. Fotózásra ritkán jut idő, de jelentős mennyiségű fajtára jellemző saját növényfotóval rendelkezünk, azonban élőben igazi a látvány.

* * *

Üdvözlettel:
                     Tóth István
                   kertészmérnök


Telefon: +36 70 387-0388

Weblap: www.tropusikert.hu

Email: tropusikert@gmail.com

Növényárlisták elérhetősége: www.tropusikert.hu/novarlista.html

T R Ó P U S I K E R T - E G Z Ó T A K E R T